免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

尾國佬真係蒸蒸日上,6日就過1千2百萬,平均每日16萬7
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

老尾仍然保持進度,6日就增百萬,至昨日老尾時間大歩跑出一千三百萬,
明天係black friday,瘋狂搶平貨日,會否又破紀錄?尋日超過18萬人成flu人。

老尾仍然保持進度,6日就增百萬,至昨日老尾時間大歩跑出一千三百萬,
明天係black friday,瘋狂搶平貨日, ...
ali 發表於 2020-11-26 17:25

老尾25日就增添500萬,至昨日1千8百萬呀!
睇嚟會衝破2千萬大關迎接2021。
尾國佬做埋啲衰自己受返!

歐洲嘅Danmark、 Nederland 、England等幾個國家發生病毒變種,
佢老尾家下超過1千8百萬人感染竟冇發生變種病毒,奇怪!

平安夜過1千9萬,唔洗4日時間 就過硬2千萬,
老尾大除夕party 會更熱烈。老尾優先

超過2千萬!老尾一直毒手守全球第一,老尾優先。
要燒

原來三哥嘅醫療水平高過有世界最好醫療又乜都第一嘅老尾,
睇covid19患者的痊癒百分比,
真係唔睇唔知道,連巴西佬都贏埋老尾。
我計一計,扣除死亡人數,得出如下。   唔通印度真係有神油?