免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
老美係咪搞呢隻病出嚟我唔知。但佢將病四圍傳就係事實。冇得推庄。
無神論狂徒 發表於 2020-7-23 06:46 PM

乜冇得推莊
之前賴老中傳染畀老味
但逐漸各種證據無論病毒基因,抑或病毒存在時間 ~ 西班牙晌 2019年3月嘅廢水樣本中檢測到新冠病毒
都好難賴落老中度
雖然床破唔理咁多,條肥豬國務卿都厚起面皮鳩噏,死要賴老中
但 CDC 假假地都要披住 D 科學外衣,唔可以完全唔理醫學證據
於是就賴老歐
話紐約嘅病毒由歐洲傳入

特衰殘癈政府真係做鬼都唔靈
想話的起心肝要做個全民檢測
鄉港刁民愚民遍地
你想要強制全民檢測,都不知從何做起
班白痴刁民唔肯去檢測,你點樣去強制 ?
再者,冇後續配套手段,例如健康碼,你做咗全民檢測都冇乜實用
譬如有條木嘴今朝早做完檢測,晌大陸檢測隊嘅高效運作下,今晚就有結果,檢測結果係陰性
但中午時,條木嘴去某餐廳食飯
過幾日,防護中心追查到間餐廳有顧客/員工確診中招
但防護中心唔知呢個時段前前後後幾日內有幾多顧客幫襯過,更加追蹤唔到顧客身份
條木嘴自己又唔知間餐廳係源頭,一個唔好彩,佢賴咗嘢都唔知
一日未發病,一日佢都以為自己檢測過冇事,就係冇事
佢仲大安指意四圍去

大陸嘅做法係佢檢測結果係陰性,佢就有一個健康碼係綠色
果日佢中午入餐廳食飯,要掃描健康碼後先可以入餐廳
事後餐廳有人中招,果個時段後曾經去呢間餐廳嘅顧客嘅健康碼就變成紅色
手機上變色嘅健康碼,佢就去邊度都去唔到 ~ 坐地鐵入唔到閘,入餐廳唔俾入,入商業大廈唔俾入等
佢要去指定醫院/檢測點再接受檢測,或者要接受隔離

所以唔係話全民接受過檢測就萬事大吉
鄉港呢種非強制性檢測,又冇追蹤活動軌跡嘅健康碼
絕對係事倍,功半都未必有
更何況咁多含家產腦殘黃屍,連全民檢測都做唔到

回復 282# 飛毛腿

強制全民檢測都未夠,要加埋禁足先得。
測試都要時間,唔會同一時間幫七百萬人檢查到。呢段時間內大家禁足。否則檢咗冇事,周街食菌,出面大把人未檢。一旦中招。檢測功虧一簣。
自從上年黑暴告訴大家一個事實,幾戇卵膠嘅傳言都有人信,只要有心人响背後發功。一個彌天謊言不斷互傳,就有人信。心理學都有做過測試,一班人中有一個被試對象,其他係做妹,當被問到意大利粉點得嚟,被試者說是用麵粉生產出嚟,但其他做妹嘅話忯火種出嚟,意粉係一種植物嘅果實,被試者開始懷疑,但身邊人不斷扭曲其認知,被試者最後改變了,從骨髓上入血地「改正」了這一常識。
所以有人信警察強姦曱甴,太子站屠殺獻花,我身邊就有朋友遍向相信太子站死咗好多人。
呢次核酸檢測,就有人傳,大陸派人嚟香港取DNA,之後就可以追踪各人位置,咩科技可以用你基因追踪位置咁把砲呀?唔好理,自然有班智障人士信,
一時話大陸落後,要偷竊知識產權發展,5G都係偷嚟嘅,一時大陸科技先進到可以無厘頭用DNA追踪到。中國大陸一時落後又一時變未來科技大國。
响大陸只要有你幅相,輸入電腦,你一出街就捉到。洗卵基因。早年前話大陸更進一步,可以以一個人步姿就知道你係乜水。

回復 283# 無神論狂徒

有個老外曾試過大陸人面識別技術,把樣子輸入系統,出街走走。十分鐘左右就被警察圍住。
用基因追踪,真係笑佢戇膠好似冇禮貌,唔笑又唔知比咩反應

家下反大陸入住酒店。就要影相登記。
應該有去大陸住過酒店都知。
你唔犯罪,冇人搞你。
你反對用呢套系統。潛台詞係我會犯罪。唔想被捕,我要逃避責任。

回復 285# 無神論狂徒

~~ 一名青年被指用噴霧器噴向一名警長,案件經審訊後,裁判官裁定他襲警罪不成立
~~ 兩名男售貨員在兩年前聖誕夜,借玩啤牌灌醉二十四歲新婚少婦,並涉嫌強迫她口交和企圖輪姦她。案件在高院經審訊後,陪審團昨裁定兩名被告全部罪名不成立。

港燦潛意識係代入犯罪者身份
控方越難搵到證據,入罪嘅會越難
最好係連搵都我嘅可能都冇
咁先叫做法治

啱啱過咗20日,輕輕鬆鬆過6百萬,
阿三人口多過佢又窮過佢都係安份做阿3。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

都話美国優先咯,
阿三都係排三先。

班人渣乞兒甲曱廢人講廢話
你咁Q巴閉唔去驗新冠係你的自由
奶左野一日去港九新界二十多處四圍播毐
香港市民耐你不何
若有未報時辰已到
你班朴街人渣唔通係石头爆出黎
咪一樣有老豆老母兄弟朋友
害人終害己呀朴街陷家產

佢老味今次懶咗,百萬市民得富/flu要25日時間,
上個月只係20日時間就產生百萬富/flu民,搞到癲佬侵日日發癲死要卸責

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊