免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

老尾91萬1呀!係全球3份一  
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

消息錯誤,刪除。

正痴線佬
常識衰過小學雞最屎的尾國總統
教人飲庇霜毒老虎
諗深一層
川普條友精到甩鞭
好大可能學阿叻王晶笑片溤淬凡上身
扮死狗扮弱智圖脫身

老外不會中庸,不是佛系療法,就是和病毒同歸於盡

打咗一大段斷咗通常係你當中有啲字元呢個網頁唔支援, 你一回覆佢就會將果個有問題嘅字元打後嘅內容都食晒, ...
毛球 發表於 2020-4-25 12:27 AM

以前 KK 網果時都試得多啦
呢個網仲有與別不同係如果要上傳圖片,剛 log in 後第一次click 圖片佢會彈個框要你 click accept  java
瀨過幾次嘢 一 click accept 就刷新畫面
咁裡面 D 字就冇晒,要從新打過
受過教訓以後就未打字之前先 click 圖片
不過,毛神神就好固執下,見佢嘈篇嘢唔見晒都唔只一次,但佢就偏唔肯接受教訓  

老外不會中庸,不是佛系療法,就是和病毒同歸於盡
無神論狂徒 發表於 2020-4-25 11:10 PM

呢 D 相多數係擺拍嚟諷刺床破
不過老味度有 D 人智力低得令人難以想像
我以為有 D 港燦嘅智商已經低到接近人類下限
殊不知老味有 D人竟然比港燦更低 B
床破信口開河,噏得出就噏
你話飲消毒劑洗胃都勉強可以扯上關係
但飲消毒劑落肚走咗去洗個肺
真係要幾蠢嘅人先會相信?
好似話已經有百幾人飲咗消毒水後打聽話去求救
嚇到 D 消毒劑製造商呼籲民眾唔好飲或注射消毒劑

最初老中爆疫症時,中東班某教徒睇熱鬧,話真珠懲罰中國佬呢種唔信真珠嘅人
點知冇幾耐,波斯貓就爆鑊
最初仲死頂,啱啱先話因為老中唔信真珠,所以受懲罰
家下自己瀨嘢,豈不是話俾人聽自己都係衰人,信得唔夠虔誠,所以受真珠懲罰?
於是瀨嘢都唔敢出聲,更加虔誠去清蒸寺祈禱念經
咁就一傳十,十傳百,爆鑊金過金銀潤嘅
咁就好似韓國嘅天地教集會咁,大規模傳染
高層高官一個又一個瞓直
終於頂唔順,要向老中喊救命

發冷功話念經發功就可以醫好病,唔駛睇醫生
非洲部落有巫醫念咒語跳舞驅邪
21世紀嘅世界老大科技強國,竟然有牧師話以耶穌名義審判病毒
要將病毒消滅

老中將武漢及全國用嘅防疫程序丶步驟等全部譯晒波斯文放上網
俾波斯人下載照做
波斯俾老味嚴厲制裁,賣石油都要偷偷摸摸,物資非常短缺
仲要爆鑊疫症,真係雪上加霜
老中為人為到底,捐助醫療物資之餘又派醫療專家去波斯指導
先排波斯貓衛生官員仲喺度埋怨
話我哋乜都照足中國嘅指導去做,點解仲日日咁多確診,日日都死人?

到今日,都唔駛解釋俾你聽啦下話?
你自己睇下陰國佬嘅慘況先再講
陰國係發達國家,醫療水平比你波斯高十幾班
陰國 NHS (National Health Service)傲視世界
倫敦奧運果時仲向世界 sell 陰國嘅醫療服務幾咁先進
港產醫生已擁有陰國皇家醫學會銜頭為榮
今次一鑊席捲全球嘅凶猛疫症
將發達國家嘅底褲都扯甩埋

陰國確診人數比波斯多
死嘅人係波斯幾倍
波斯衰衰地都醫好幾萬人出院,陰國就十幾萬確診只醫好幾百人
波斯佬,你話如果你唔係跟足老中嘅指導去做
以波斯嘅條件自把自為的話,你死嘅人多十倍都唔止,確診瀨嘢嘅人跟老味叮噹馬頭都似

喝牛尿泡牛糞是印度抵抗病毒之良方。

真係估佢唔倒
全世界第一強國
咁Q多盲毛黑七
維園阿伯都自嘆不如
大歩邁追百萬確疹冇懸念

回復 216# 飛毛腿

我睇老侵唔係膠up㗎。條片睇佢堅認真㗎。
佢係真心膠㗎。