免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

巴比倫事件

話說上個星期日在巴比倫買兩萬泥碼取了他兩張Turbojet船飛

其中一舖我買8000莊 9000閒 及對子

班長叫super super叫班長不要開牌 班長話唔關我事佢叫我開我就開

我問佢點解唔開

Super話不能開 我同佢講叫佢叫經理來

Pm話真的不能開

我問他原因

他說我已取了馬佣 不能上下買 又話我呢種洗碼行為不能接受

又話政府唔比 又話難做 最後更話我洗黑錢

然後我小佢我話洗黑錢都使兩千萬不會使兩萬

然後我同佢講現在係你阻住你老細做生意我可以坐著不動請你先給我一杯熱檸茶

然後佢又說是我阻住佢做生意

然後我大叫公關公關問我什麼事 我說我要投訴呢個經理你給我一張表格我要作文

之後我追住個經理抄了他職員編號及全名在他面前寫了投訴信再投入投訴箱

佢即時死曬狗say sorry

然後我同他說我說你知不知道你現在在做什麼

我說我買8000莊9000閒 又買了對子

如果你開張我是要輸1400 及三寶的

贏我就收1000輸你就殺1400以上 你現在是幫你老闆倒米現在我投訴你你明不明白?

佢有say sorry

然後我即場再在他面前再洗一次碼 他立刻180度掉頭走當睇我唔

我真係唔明白點解佢哋要無事攞嘢嚟做自己都要自己面

可能佢己知我身份

上星期已拍門取回
箭神 發表於 2019-2-26 12:34

佢地應該唔夠膽再寸你喇
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

上星期已拍門取回

果次動氣 全日輸2千
箭神 發表於 2019-2-25 02:07

賭錢好邪
動氣
對賭仔不利啊

回復 19# 箭神

何解師兄咁鍾意係巴比倫洗碼,現巴比倫又多左好多大水檯,是否有什麼優惠特別優惠吸引你,或你鍾情左某個靚女公關?

見到箭兄現時好似係主力 玩泥碼攞福利
而唔係打分換船飛同食卷

箭兄可唔可以同大家分享下兩者 利幣
始 ...
九叔2005 發表於 2019-2-24 13:06

有時間會多分享

經過呢單嘢之後
相信佢地都唔會有人唔知你係邊個
再攔你
就真係自己搵嘢做 ...
九叔2005 發表於 2019-2-24 13:13

今個星期去 巴比己換走左果19主管