免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

終於明幣少呢類老千點解都有市場

依家終於明幣少呢類老千點解都有市場
高登有個自稱AV達人 話要搞AV網集資
話比二千做高級員會之後任何片可以免費下載 真係有唔少人比左錢
而當呢位AV達人收左錢後...結果................
香港真係遍地黃金

訛詐,以不誠實手段取得財富是刑事罪。
無神論狂徒 發表於 2019-1-11 08:33

但幣少 大賭李+X 呢D 仲未沒人告

連登仙人個AV Netflix?

上網比錢睇老翻AV都有人落搭,呢班人真係又蠢又咸濕!

倫敦金騙案就周不時聽到。
我廿幾年前趁暑假做過兩次倫敦金,不過果時未報過新聞,但一來我冇錢,二來一早知假。但為咗有世藝又有免費冷氣,所以都去坐吓。

訛詐,以不誠實手段取得財富是刑事罪。

查實係戇居。呃人錢就犯法。
上載老翻又犯法。上載無格四仔又犯法。
除非可以搵嚟真人拍攝打格上載。
冇咁 ...
無神論狂徒 發表於 2019-1-10 08:26

那位AV達人 應該好難告刑事罪吧
民事告得入都沒人肯科水啦

av 點會有人自付咁笨
香討 有個whatsapp 群
每日有人專門做 電視直播app 更新
加上係 免收費用
足球 av   ...
番攤士碌架 發表於 2019-1-10 12:23

依家冇左好多足球直播LINK

依家終於明幣少呢類老千點解都有市場
高登有個自稱AV達人 話要搞AV網集資
話比二千做高級員會之後任何片可 ...
tigth123 發表於 2019-1-10 04:20

av 點會有人自付咁笨
香討 有個whatsapp 群
每日有人專門做 電視直播app 更新
加上係 免收費用
足球 av  日本台  費用全免
你有 android 盒 或者 手機 便可

查實係戇居。呃人錢就犯法。
上載老翻又犯法。上載無格四仔又犯法。
除非可以搵嚟真人拍攝打格上載。
冇咁多錢請人拍,不如真係上載老翻上雲端,比會員自行下載。求其幾套。錢可以賺咗又守信,減低被告發機會。家吓網上大把咸片下載,自己下載放上免費雲端,乾手淨腳。
最多被告發都係上載老翻。比騙錢罪輕好多。