免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
回復 10# seeu
我用手機 upload 唔到相片,
話唔支援 android 4.0 以上版本,
我應該點做,
thx.

唔該晒.....
seeu 發表於 2017-4-1 02:36

回復 9# 毛球

聽日瞓醒就唔記得呢件事
冇咗呢件事   ?

不過,好似真係俾你醫返好囉喎  

回復  seeu
我應該點做,
thx. ...
九叔2005 發表於 2017-4-1 07:38

到總站台尋找解決辦法中.....

http://www.sclub.com.tw/discuz/index.php

我个女去左袋鼠島 悉尼读书   影的相好靓好靓
vincenttom 發表於 2017-3-31 11:48 PM

海島海岸,陽光與海灘
永遠都咁迷人
而且白鬼幾注重乾淨企理
加上冇工業化嘅地方,冇乜污染丶塵土
更覺窗明几淨,不染俗塵
冇袋鼠咁富裕嘅泰國
海島風光一樣迷人

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復  毛球

聽日瞓醒就唔記得呢件事
冇咗呢件事   ?

不過,好似真係俾你醫返好囉喎   ...
飛毛腿 發表於 2017-4-1 18:12

留言窗右上角有[源碼]選項,√左就有跳行,冇√就要拍多下ENTER落多格(即共3下),因為會比系統食鳩左第一行個頭啖√

.....

消√後係=[所見即所得模式],若果你將別人頁面連毛帶屎COPY,咁就可以貼落留言窗口度見番晒所COPY完整頁面,呢樣抄圖就最好使好用....

你寫完野可以消下√,就可見兩種分別....

海島海岸,陽光與海灘
永遠都咁迷人
而且白鬼幾注重乾淨企理
加上冇工業化嘅地方,冇乜污染丶砂塵
更覺窗 ...
飛毛腿 發表於 2017-4-1 18:31

上次去玩8日,旅巴行行重行行左成幾粒鐘都淨係見到windows個桌面咁....

回復  seeu
我應該點做,
thx. ...
九叔2005 發表於 2017-4-1 07:38

成功了, 現在可選普通上傳用手機貼圖.

上次去玩8日,旅巴行行重行行左成幾粒鐘都淨係見到windows個桌面咁....

...
seeu 發表於 2017-4-1 06:40 PM

你去玩乜周呀 ?
竟然要坐幾粒鐘旅遊巴睇窗外風景
你慌唔係跟 D 阿嬸團去咩
去到景點就落車影幾張相, 30分鐘後再上返車   

回復 18# 毛球
試試

已經成功 upload